
Ainekset
Pohja
175 g | keksimurua |
50 g | voita |
Täyte
400 g | maustamatonta tuorejuustoa |
1 dl | tomusokeria |
2 dl | kuohukermaa |
200 g | Fazer Valkoista leivontasuklaata |
Tee näin
Paahda valkosuklaa. Rouhi valkoinen leivontasuklaa leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda suklaata 175-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Sekoita paahdetut suklaapalat sauvasekoittimella kerman sekaan. Vatkaa jäähtynyt seos vaahdoksi.
Sekoita sulatettu voi ja keksimurut. Pinnoita leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 22–28 cm) pohjalle ja painele seos vuokaan. Laita jääkaappiin kovettumaan. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon tomusokeri sekä valkosuklaa-kermavaahto. Kaada massa kakkuvuokaan ja anna kakun hyytyä mieluiten yön yli.
VINKKI! Halutessasi voit paahtaa suklaata suuremman määrän ja koristella kakun paahdetuilla suklaapaloilla.