
Ainekset
Pohja
175 g | keksimurua |
50 g | voita |
(2 rkl Fazer Ögon Cacao -kaakaojauhetta) |
Täyte
400 g | maustamatonta tuorejuustoa |
1 dl | tomusokeria |
2 dl | kuohukermaa |
200 g | Fazer tummaa leivontasuklaata |
Koristele tuoreilla vadelmilla tai suklaavadelmilla.
Tee näin
Sekoita sulatettu voi ja keksimurut. Pinnoita leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 22–28 cm) pohjalle ja painele seos vuokaan. Laita jääkaappiin kovettumaan. Rouhi suklaa ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon tomusokeri, sulatettu suklaa sekä kermavaahto. Kaada massa kakkuvuokaan ja anna kakun hyytyä mieluiten yön yli.