Ainekset
Pohja
175 g |
keksimurua |
50g |
voita |
Täyte
400 g |
maustamatonta tuorejuustoa |
1 dl |
tomusokeria |
2 dl |
kuohukermaa |
200 g |
Fazer valkoista leivontasuklaata |
Tee näin
Sekoita sulatettu voi ja keksimurut. Pinnoita leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 20–24 cm) pohjalle ja painele seos vuokaan. Laita jääkaappiin kovettumaan. Rouhi suklaa ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon tomusokeri, sulatettu suklaa sekä kermavaahto. Kaada massa kakkuvuokaan ja anna kakun hyytyä mieluiten yön yli.
VINKKI! Herkullinen tummasuklaajuustokakku syntyy vaihtamalla valkoinen leivontasuklaa tummaan leivontasuklaaseen.