Ainekset

Da Capo -kakkupohja
4 Da Capo -patukkaa, paloiteltuina
120 g Jyväshyvä-kaurakeksejä, murustettuina
0,5 dl sulatettua voita

Täyte
10 Da Capo -patukkaa, paloiteltuina
3 kananmunaa, keltuaiset ja valkuaiset eroteltuina
0,5 + 0,5 dl valkoista sokeria
3 dl Fazer Aito -kauravispiä
150 g crème fraîchea

Lisäksi
1 dl kookoshiutaleita
2 Da Capo -patukkaa

Tee näin

  1. Tee ensin kakkupohja. Sulata Da Capo -patukat mikrossa. Sekoita sulatetut patukat yhdessä loppujen kakkupohjan ainesten kanssa. Seosta kannattaa murustella sormin. Siirrä seos irtoreunaiseen kakkuvuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 10 min. Jäähdytä pohja täysin ennen täytteen lisäämistä.
  2. Tee sitten täyte. Tarvitset kolme erillistä kulhoa, joista yhteen laitat valkuaiset ja 0,5 dl sokeria, toiseen keltuaiset ja loput 0,5 dl sokeria ja kolmanteen kauravispin ja crème fraîchen. Vatkaa kaikki kolme kulhollista yksi kerrallaan kuohkeaksi massaksi. Aloittamalla valkuaisseoksesta sinun ei tarvitse pestä vatkaimen teriä eri massojen välissä.
  3. Sulata sitten loput Da Capo -patukat mikrossa ja sekoita vatkattuun
    keltuaismassaan. Sekoita sitten valkuais- ja kauravispimassat Da Capo -massaan joukkoon hellästi käännellen. Kaada sekoitettu moussemassa kakkuvuokaan, peitä ja siirrä jääkaappiin yön ajaksi.
  4. Poista kakkuvuoan reunat ja koristele kakun reunat ja pinta kookoshiutaleilla. Viimeistele kakku höyläämällä tai raastamalla Da Capoa kakun pinnalle.