
Ainekset
Noin 20 kpl
300g | Voi |
1,5dl | Sokeri |
1kpl | Kananmuna |
3/4dl | Perunajauho |
4,5dl | Vehnäjauho |
0,5dl | Maito / vesi |
150g | Aprikoosi marmeladi |
200g | Karl Fazer 47 % Tumma suklaa |
Tee näin
Pehmitä voi mikrossa. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmuna. Sekoita perunajauhot ja vehnäjauhot hyvin yhteen. Lisää jauhoseos siivilän kanssa voi-sokerivaahtoon. Lisää lopuksi neste (voit käyttää joko maitoa tai vettä).
Pursota tähtityllalla leivinpaperin päälle kävyn muotoisia pikkuleipiä. Paista 160 asteessa noin 15-20 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä. Täytä pikkuleivät marmeladilla. Paina puolikkaat pikkuleivät toisiinsa kiinni. Anna kuivua seuraavaan päivään.
Sulata suklaa varovaisesti mikrossa. Dippaa käpypikkuleivät suklaassa ja nosta leivinpaperille kuivumaan. Anna jäähtyä niin, että suklaa kovettuu.