
Ainekset
Pohja
3 levyä | Karl Fazer Valkoinen suklaata |
1,5 pss | Fazer Pihlaja -marmeladimakeisia |
1 dl | kuivattuja karpaloita |
2 dl | suolapähkinöitä |
Päälle
1/4 dl | kuivattuja karpaloita |
1/4 dl | suolapähkinöitä |
0,5 pss | Fazer Pihlaja -marmeladimakeisia |
Tee näin
Pilko suklaalevyt pieniksi paloiksi ja sulata varovasti vesihauteessa tai mikrossa välillä sekoittaen.
Avaa Pihlaja-makeiset kääreistään. Sekoita sulaneeseen suklaaseen Pihlaja-makeiset, karpalot ja suolapähkinät. Laita leivinpaperi vuokaan ja levitä seos sen päälle (vuoka noin 20x25cm).
Puolita veitsellä loput Pihlaja-makeiset ja ripottele ne koristeeksi karpaloiden ja suolapähkinöiden kera. Laita vuoka kylmään, kunnes massa on kokonaan kovettunut.
Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi ja tarjoile.