Ainekset

Pohja

3 levyä Karl Fazer Valkoinen suklaata
1,5 pss Fazer Pihlaja -marmeladimakeisia
1 dl kuivattuja karpaloita
2 dl suolapähkinöitä

Päälle

1/4 dl kuivattuja karpaloita
1/4 dl suolapähkinöitä
0,5 pss Fazer Pihlaja -marmeladimakeisia

Tee näin

Pilko suklaalevyt pieniksi paloiksi ja sulata varovasti vesihauteessa tai mikrossa välillä sekoittaen.

Avaa Pihlaja-makeiset kääreistään. Sekoita sulaneeseen suklaaseen Pihlaja-makeiset, karpalot ja suolapähkinät. Laita leivinpaperi vuokaan ja levitä seos sen päälle (vuoka noin 20x25cm).

Puolita veitsellä loput Pihlaja-makeiset ja ripottele ne koristeeksi karpaloiden ja suolapähkinöiden kera. Laita vuoka kylmään, kunnes massa on kokonaan kovettunut.

Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi ja tarjoile.