
Ainekset
(1 annos)
Ainekset
2 rkl | (15–20 g) sulaa voita |
1 ½ rkl | maitoa |
2 rkl | fariinisokeria |
1 | pieni kananmuna |
2 rkl | Fazer Cacao -kaakaojauhetta |
3 rkl | vehnäjauhoja |
1/3 tl | leivinjauhetta |
n. 10 kpl | Marianne-rakeita |
Tee näin
Tee näin
Sulata voi mikron kestävässä mukissa. Sekoita joukkoon maito ja sokeri. Lisää joukkoon myös muut ainekset Marianne-rakeita lukuun ottamatta, ja vatkaa seos haarukalla tasaiseksi. Upota mukiin kakkutaikinan keskelle Marianne rakeet.
Kuumenna mukikakkua mikrossa täydellä teholla noin 50 sekuntia, riippuen mikron tehosta. Voit pysäyttää välillä ja tarkistaa koostumuksen. Kakku saa jäädä hieman kosteaksi. Nauti kakku lämpimänä sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.