Helppo Pätkiksen makuinen vaahto syntyy muutamasta raaka-aineesta ja sopii moneen. Tarjoa vaahto sellaisenaan jälkiruokana tai sujauta se esimerkiksi kääretortun väliin.

1. Tarjoa vaahto sellaisenaan jälkiruokana. Koristele vaahto tuoreilla marjoilla ja mintunlehdillä.

 

2. Sipaise Pätkis-vaahtoa aamiaiacroissantin tai paahtoleivän päälle.

 

3. Pätkis-vaahdosta saat oivat kuppikakkukuorrutteen. Todellinen Pätkis-fani pursottaa kuorrutteen Pätkis-muffinien päälle.

 

 4. Rullaa Pätkis-vaahto kääretortun sisään. Suklaisen Pätkis-kääretortun ohjeen löydät täältä.

 

 

5. Pätkis-vaahto sopii myös juustokakun täytteeksi. Tuplaa vaahtoannos ja pyöräytä minttuinen Pätkis-juustokakku.

Pätkis-vaahtoon tarvitset:

1 pussi (140 g)  Pätkis Mini Bites -suklaapaloja
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 rkl sokeria

Tee näin:

Pehmennä Pätkiksiä mikroaaltouunissa (noin 1 min. / 400 W). Sekoita tuorejuusto pehmenneiden suklaamakeisten sekaan. Vaahdota kerma ja yhdistä ja sekoita täytteen ainekset.