
Helppo Pätkiksen makuinen vaahto syntyy muutamasta raaka-aineesta ja sopii moneen. Tarjoa vaahto sellaisenaan jälkiruokana tai sujauta se esimerkiksi kääretortun väliin.
1. Tarjoa vaahto sellaisenaan jälkiruokana. Koristele vaahto tuoreilla marjoilla ja mintunlehdillä.
2. Sipaise Pätkis-vaahtoa aamiaiacroissantin tai paahtoleivän päälle.
3. Pätkis-vaahdosta saat oivat kuppikakkukuorrutteen. Todellinen Pätkis-fani pursottaa kuorrutteen Pätkis-muffinien päälle.
4. Rullaa Pätkis-vaahto kääretortun sisään. Suklaisen Pätkis-kääretortun ohjeen löydät täältä.
5. Pätkis-vaahto sopii myös juustokakun täytteeksi. Tuplaa vaahtoannos ja pyöräytä minttuinen Pätkis-juustokakku.
Pätkis-vaahtoon tarvitset:
1 pussi (140 g) | Pätkis Mini Bites -suklaapaloja |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
2 dl | kuohukermaa |
1 rkl | sokeria |
Tee näin:
Pehmennä Pätkiksiä mikroaaltouunissa (noin 1 min. / 400 W). Sekoita tuorejuusto pehmenneiden suklaamakeisten sekaan. Vaahdota kerma ja yhdistä ja sekoita täytteen ainekset.