Ainekset
(10)
250 g | Fazer tummaa leivontasuklaata |
3 rkl | tomusokeria |
3 rkl | kaakaojauhetta |
Fazer Crush -rouhetta maun mukaan (esim. Marianne Crush, Tyrkisk Peber Crush) tai murskattuja karkkeja |
Lisäksi tarvitset:
- Puisia lusikoita
- Pursotuspussin
- Sellofaania ja nauhoja koristeluun
Tee näin
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sihtaa tomusokeri ja kaakaojauhe sulatetun suklaan sekaan. Lusikoi suklaa pursotuspussiin. Aseta lusikat lautaselle ja pursota lusikoihin suklaata. Laita lusikat hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Pursota lusikoihin lisää suklaata ja ripottele suklaan pinnalle mieleistäsi Fazer Crush -karkkimurskaa.
Kietaise jähmettynyt kaakaolusikka sellofaaniin ja koristele rusetilla tai pienellä joulukoristeella. Kaakaolusikka käytetään sulattamalla se kuumaan maitoon.
Vinkki! Koristele kaakaolusikka omilla tai ystäväsi lempimakeisilla, kuten Fazer Avec ranskalaisilla pastilleilla tai sujauta kaakaolusikan sisään Dumle-makeinen!