Ainekset
(26-30 palaa)
Vaalea kerros
60 g | voita |
1 rkl | siirappia |
150 g | Fazer Valkoinen leivontasuklaata |
5 dl | riisimuroja |
Tumma kerros
60 g | voita |
1 rkl | siirappia |
150g | Fazer Tumma leivontasuklaata |
5 dl | riisimuroja |
Pinnalle
0,5 dl | pähkinä- ja mantelirouhetta |
Tee näin
Valmista molemmat seokset samaan tapaan. Sulata voi ja siirappi kattilassa. Lisää paloiteltu suklaa ja sekoittele kunnes seos on tasaista. Kääntele mukaan riisimurot.
Vuoraa pieni uunivuoka (n. 20x20 cm) leivinpaperilla ja kaada vuokaan ensin vaalea kerros. Tasoita pinta ja kaada päälle tumma seos. Ripottele pinnalle halutessasi pähkinä- ja mantelirouhetta ja anna kovettua jääkaapissa.
Leikkaa pieniksi neliöiksi ja herkuttele!