
Ainekset
(4 isoa annosta ja 10 pientä annosta)
Fazer valkoinen leivontasuklaata | |
Fazer Premium leivontasuklaata 70 % kaakaota | |
3 | keltuaista |
1 rkl | voimakasta kahvia |
1 dl | kuohukermaa löysäksi vaahdotettuna |
3 | valkuaista vatkattuna kovaksi |
Koristeeksi
karpaloita | |
1 kpl (38 g) | rouhittua Karl Fazer Sininen ja valkoinen -suklaapatukka |
Tee näin
Sulata suklaat vesihauteessa. Vatkaa suklaa ja keltuaiset vaahdoksi. Lisää kahvi. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sitten taikinaan varovasti nostelleen kermavaahto ja vatkatut valkuaiset. Kaada neljään kuppiin ja nosta jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi.
Koristele rouhitulla Karl Fazer Sininen ja valkoinen -suklaalla ja karpaloilla.