Ainekset

Tämä resepti on kahdeksalle.

Tarvitset:

200g Karl Fazer maitosuklaa

3 kpl. kananmunia

Tee näin

Lämmitä uuni 175 asteeseen ja vuoraa pienehkö kakkuvuoka leivinpaperilla. Voitele rasvalla vuoan reunat ja leivinpaperi.

Sulata suklaa varovasti mikroaaltouunissa. Sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Erottele kananmunien valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää keltuaiset yksitellen huoneenlämpöisen suklaasulan joukkoon ja sekoita käsin vatkaamalla.

Lisää suklaamassan joukkoon kolmannes valkuaisvaahdosta ja vatkaa tasaiseksi. (ensimmäisen lisäyksen aikana ei tarvitse varoa vaahdon laskemista)

Sekoita sitten nuolijalla joukkoon loppu valkuaisvaahto hellästi kakkutaikinaan.

Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta.

Kypsennä kakkua uunissa kunnes se on kypsä, noin 13 minuuttia.

Anna kakun vetäytyä ja nosta se tarjoiluvadille. Tarjoa kakku lämpimänä.

Vinkki! Erityisen hyvää Fazerin Sinisestä itse valmistetun
maitosuklaajäätelön sekä suklaakastikkeen kera. Reseptit tulossa!