Ainekset
(4 annosta)
1 kpl | valkosipulin kynsi puristettuna |
1 kpl | sipuli hienonnettuna |
2 rkl | voita |
4 dl | kuohukermaa |
5 dl | kanalientä |
500 g | kuorittuja perunoita kuutioina |
200 g | lohifileetä |
75 g | Fazer Valkoinen leivontasuklaata |
hyppysellinen | suolaa ja pippuria |
Tee näin
Pehmennä valkosipuli ja sipuli voissa kattilassa. Lisää kerma, kanaliemi ja perunat. Keitä perunat kypsiksi (n. 20 min). Sekoita keitto tasaiseksi seokseksi, mausta suolalla ja pippurilla ja lisää 25 g valkoista suklaata.
Höyrytä lohi mikroaaltouunissa 2 min ajan (750w). Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa lohi paloiksi.
Annostele keitto lohipalojen kanssa. Raasta loput valkoisesta suklaasta keiton pinnalle.