SOSdinner on hyväntekeväisyyspäivällinen, -brunssi tai vaikka -piknik, johon voit kutsua läheisesi mukaan tekemään hyvää.

  1. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä osallistumislomake osoitteessa: https://www.sos-lapsikyla.fi/sosdinner/ Saat samalla SOS-Lapsikylän sähköisen keittokirjan.
     
  2. Päätä aika ja paikka sekä perusta SOSdinner-keräys osoitteessa https://oma.sos-lapsikyla.fi/sosdinner. Jos vieraasi haluavat tehdä lahjoituksen lasten hyväksi käteisellä tai muulla tavalla, voit siirtää lahjoitukset suoraan Nordean tilille FI27 2386 1800 0100 66, viitteellä 2561.

  3. Kutsu läheiset tapahtumaasi ja ohjaa heidät keräyksesi sivulle. Kukkia tai tuliaisia ei SOSdinnereillä tarvita, vieraat ilmoittautuvat juhliisi tekemällä lahjoituksen lasten ja perheiden hyväksi Suomessa. 

  4. Valmista herkkuruokaa ja nauttikaa yhteisestä hetkestä läheisten kanssa.

Lapsien ja perheiden apuna

SOS-Lapsikylä auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisää lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Järjestö panostaa perheiden varhaiseen tukeen ja tarjoaa lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluja. Tavoitteena on turvata lapsen kasvuolot.

SOS-Lapsikylä auttaa myös sijaishuollossa kasvaneita nuoria opiskelussa ja antaa muuta tukea, kun he ovat itsenäistymässä. Lapsikylät sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Kaarinassa, Kuopiossa, Oulussa, Punkaharjulla, Rovaniemellä, Tampereella ja Vantaalla.

Fazer on ollut SOS-Lapsikylän virallinen yhteistyökumppani jo vuodesta 1969 lähtien. Lue lisää SOS-Lapsikylän ja Fazerin yhteistyöstä täältä