Ainekset

1 Fazer Street Food hot dog -briossisämpylä

1 Snellman Street Food Hot Dog -nakk

Inkivääri-kaalisalaatti, noin kuuteen annokseen:

  • 0,5 kg suikaloitua kaalia
  • 1 porkkana
  • 2 dl sitruunanmehua
  • 1 dl sokeria tai ¾ dl hunajaa
  • 2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
  • ¾ dl ruokaöljyä
  • 1 rkl seesammajoneesia
  • 1 dl maustamatonta majoneesia
  • 2 rkl paahdettua seesamiöljyä

Tee näin

Sekoita seesamiöljy majoneesiin niin, että majoneesi sitoo öljyn tasaisesti.

Valmista kaalisalaatin kastike puristamalla sitruunan mehu ja sekoittamalla siihen hunaja tai sokeri, inkivääri ja öljy. Kiireinen ruuanvalmistaja voi käyttää kastikkeeseen valmista sitruunanmehua. Suikaloi kaali ja porkkana. Puristele käsin kaali-porkkanasuikale niin, että se alkaa mehustua ja sekoita kastike vihannesten joukkoon.

Lämmitä hot dog -sämpylä uunissa 150°C 5 minuuttia tai mikrossa pienellä teholla. Lämmitä nakki vesihöyryssä, tai paista se pannulla. Voit myös valmistaa molemmat grillissä. Laita kaalisalaattia sämpylän pohjalle, nakki salaatin päälle ja levitä majoneesi muiden täytteiden päälle.