Ainekset

4 kpl Fazer Street Food Briossi hot dog -sämpylää

4 kpl Snellmanin Street Food mausteinen nakkia

2-3 dl marinoitua kaalia

4 rkl Felix Street kitchen Garlic dressingiä

4 rkl Felix Street kitchen Sweet chili -kastiketta

Reilu nippu tuoretta korianteria

 

MARINOITU KAALI

5 dl (150 g) valkokaalisuikaletta

3⁄4 dl sokeria

3⁄4 dl limetinmehua (n. kolmen limetin mehu)

1 rkl raastettua inkivääriä

1 rkl ruokaöljyä

Tee näin

Marinoi kaali: suikaloi kaali, raasta inkivääri ja purista limeteistä mehu. Sekoita limetinmehu, sokeri, inkivääri ja öljy. Puristele kaalisuikale ja limettiliemi käsin sekaisin ja anna kaalin tekeytyä vähintään tunti ennen annostelua.

Lämmitä sämpylät 80°C uunissa noin 10 minuuttia. Paista nakit pannulla tai lämmitä ne sämpylöiden kanssa uunissa. Annostele kaali lämpimän sämpylän pohjalle. Lisää nakki ja kastikkeet. Annostele korianteria maun mukaan muiden täytteiden päälle.