Ainekset

4 kpl Fazer Street Food Kaurarieskoja
1 prk (0,15 kg) lämminsavukalaa, esimerkiksi lohta, silakkaa tai säilöttyä muikkua
1 dl turkkilaista jogurttia
1 kukkurallinen rkl = 30 g mätitahnaa
1 rkl = 15 g sinappia
1-2 rkl hienonnettua ruohosipulia

Tee näin

Savukalatahna:

Valuta savukala, jos tarpeen ja hienonna ruohosipuli. Sekoita tahnan ainekset kalaa lukuun ottamatta lusikalla tai kaapimella. Lisää kala ja sekoita karkeaksi tahnaksi niin, ettei kala mene liian hienojakoiseksi.

 

Kokoaminen:

Laita Fazer Street Food Kaurarieskan päälle 1 dl tahnaa per rieska ja aseta toinen rieska tahnan päälle. Laita täytetyt rieskat tekeytymään jääkaappiin kevyen painon alle pariksi tunniksi ja leikkaa ne sen jälkeen puoliksi tai neljään osaan ja tarjoile.

Jos haluat korostaa sandwichin kalaisuutta, laita tahnan päälle vielä valutettuja savumuikkuja purkista.

Fazer Street Food Kaurarieskan voi taivuttaa myös tacon tapaan ja täyttää taskun tahnalla, noin ½-1 dl tahnaa rieskaa kohti.