Ainekset

1 burgeri -briossisämpylä
2 rkl baba ganouch -munakoisotahnaa
1⁄2 dl pakastelehtipinaattia tai 1⁄2 rasiaa (á 125 g) tuoretta pinaattia 1 rkl kuutioitua tai revittyä halloumi -juustoa
1 rkl ruokaöljyä
2 cm paksu viipale myskikurpitsaa tai bataattia
1 rkl oliiviöljyä
1 tl suola
1 rkl maustamatonta, chili- tai valkosipulimajoneesia
1⁄2 rkl ketsuppia

Tee näin

Ota pinaatti sulamaan, tai ryöppää tuore pinaatti ja jäähdytä se nopeasti kylmässä vedessä. Purista sulaneesta tai jäähtyneestä pinaatista vesi käsin pois. Leikkaa tai revi halloumi.

Leikkaa kurpitsasta tai bataatista läpimitaltaan noin 7 cm ja 2 cm paksuinen kiekko, voit halu- tessasi kuoria kuoren pois. Paista kurpitsa- tai bataattiviipaleeseen ruskea paistopinta, mausta suolalla ja paista kypsiksi 200 °C uunissa. Ota uuni pois päältä ja laita briossi sinne lämpiämään.

Lämmitä oliiviöljy kasarissa tai paistinpannussa, laita pannulle pinaatti ja halloumi -juusto ja sekoittele niitä, kunnes ovat lämpimiä.

Levitä munakoisotahna briossin pohjan päälle. Nosta lämmennyt pinaatti munakoisotahnan päälle ja aseta bataatti tai kurpitsa pinaatin päälle. Pursota majoneesi ja ketsuppi briossin kannen päälle ja nosta kansi täytteiden päälle.