Ainekset

1 hampurilaissämpylä
noin 50 g pala edam-tyyppistä juustoa
1 rkl karkeita maissijauhoja
öljyä paistamiseen
3 kpl cocktailkurkkuja
1 rkl etikkasäilöttyä kurpitsaa
1 rkl hillosipuleita

 

Tee näin

Valuta kurpitsa ja sipulit, leikkaa kurkut pitkittäin halki ja sekoita vihannekset keskenään. Leikkaa juustosta kiekko, pyörittele se maissijauhossa niin, että jauho tarttuu juuston pintaan. Paista juusto paistinpannulla nopeasti niin, että sen pinta saa värin, mutta juusto ei ehdi sulaa. Nosta paistettu juusto lepäämään keittiöpaperin päälle.

Paahda sämpylä paahtimessa, ota sämpylä pois paahtimesta heti, kun sen leikkauspinta alkaa saada väriä. Levitä sämpylän pohjalle vihannekset, juusto vihannesten päälle ja kansi täytteiden päälle.