
Ainekset
2 | pientä ahventa/siikaa/kuhaa |
2 | porkkanaa |
pieni pala | purjoa |
pieni pala | palsternakkaa |
1 | sipuli |
8 | pientä perunaa |
10 | maustepippuria |
1 | laakerinlehti |
1 | valkosipulinkynsi halkaistuna |
n. 6 dl | vettä |
tillinvarsia | |
suolaa |
Tee näin
Suomusta kalat ja poista päät ja evät. Mausta kalan palat suolalla. Laita kattilaan maustepippurit, laakerinlehti ja valkosipulinkynsi. Lisää paloitellut vihannekset ja keitä vedessä n. 15 minuuttia, kunnes ovat lähes kypsiä. Lisää suolalla maustetut kalapalat ja tilli, anna hautua n. 10 minuuttia ja poista tillinvarret ja valkosipulinkynnet. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.