Voit helposti tuunata personoidun äitienpäivälahjan hyödyntämällä suussa sulavia herkkuja. Tässä muutamia viimehetken vinkkejä, joilla onnistut lahjanteossa.

Äitienpäivän Macaron-leivokset

Trendikäs herkku juhlapäivään syntyy itseleivotuista Macaron-leivoksista. Nämä leivokset yllättävät leipurin helppoudellaan eikä lahjantekijän tarvitse olla keittiön jälkiruokamaisteri. Kauniit leivokset pakataan sopivaan rasiaan, jonka ympärille kiedotaan kaunis nauha. Laita mukaan vielä murrettuja suklaapaloja ja lahja on antamista vaille valmis! 

Katso resepti helppoihin Macaron –leivoksiin.  

Personoitu lahjakortti

Tämä lahja on personoitu ja hyödyllinen. Valmista lahjakortti, jolla äiti saa valitsemasi palvelun. Heittäydy luovaksi miettiessäsi vaihtoehtoja palvelulle ja hyödynnä erikoisosaamistasi. Mikäli sinusta löytyy harrastelijakokin vikaa, voisi sopiva palvelu lahjakorttiin olla itsetehty illallinen äidille sopivana ajankohtana. Tai ehkä kädentaitosi ovat palvelu, jolla äiti voi esim. maalauttaa huoneen seinät haluamallaan värillä. Jätä lahjakortin päivämäärä avoimeksi. Tämän äiti saa valita itse.

Koristeellinen herkkupurkki

Lasiset hillopurkit soveltuvat paljon muuhunkin kuin perussäilöntään. Pienellä koristelulla ja asettelulla purkeista saa näyttävät herkkupurkit, jotka eivät hivele ainoastaan makuaisteja vaan miellyttävät myös visualistin silmää. Mitä jos täyttäisit lasipurkin kerroksittain äidin lempimakeisilla. Vuorottelemalla värikkäitä ja mustia makeisia päällekkäin, saat aikaan raidallisen herkkupurkin. Tämän voi toteuttaa myös käärityillä konvehdeilla!

Voit taktikoida ja järjestää lempimakeiset purkin pohjalle jolloin herkuttelijan täytyy luovia tiensä makeiskerrosten läpi.

Askartelija koristelee purkin pienillä maalauksilla, nauhoilla tai vaikkapa glitteriä lisäämällä. Kanteen voi kirjailla myös äidin nimikirjaimet tai pienen viestin.

Super salmiakkinen yllätyskori

Mikäli äitisi on tunnustautunut salmiakin ystäväksi, voit tehdä lahjan, jonka makeansuolainen juju jää varmasti mieleen. Hanki kori, jonka täytät erilaisilla salmiakeilla purkeissa. Kyytiin mahtuu tujua Super Salmiakkia, kuumottavaa Tyrkisk Peper -sekoitusta ja vaikkapa Pantteri-makeisia. Voit koristella pieniä lasipurkkeja ja täyttää jokaisen erilaisella salmiakilla. Asettele purkit kauniisti koriin ja laita mukaan vielä teemaan sopivia kukkia.