Isänpäivä lähestyy! Joka paikassa näkyy ”Maailman parhaalle isälle” -kortteja ja sukkia ja solmioita on tarjouksessa. Tässä muutamia isänpäivän lahjaideoita.

Perheen yhteistä aikaa 

Aloitetaan helpoimmista lahjoista, joita varmasti arvostetaan myös eniten – sellaisista, jotka eivät maksa mitään. Me kaikki vietämme liikaa aikaa puhelimiin ja läppäreihin liimautuneena, joten saattaisi olla paikallaan viettää teknologiavapaa aamu perheen kanssa. Koko perhe voi lähteä kävelylle, pelata lautapelejä tai nauttia illallisen, jolle kukin perheenjäsen valmistaa yhden ruokalajin. Ellet keksi mitään muuta, vie isä elokuviin – muistattehan sammuttaa puhelimen! 

Mukavia muistoja 

Joskus on melko työlästä löytää isälle sopiva lahja, jos ei satu olemaan kasapäin rahaa taskussa. Ainahan voi valita helpon tien ja ostaa solmion tai kahvimukin, mutta voisihan sitä kokeilla jotain ihan muuta tänä vuonna. Päästä sisälläsi kytevä taitelijasielu roihahtamaan liekkeihin ja piirrä Fazerin Sininen -suklaalevyyn jokin kiva isään liittyvä muisto. Levyn sileälle puolelle voi kaivertaa viestin kääreen läpi, esimerkiksi tylsällä lyijykynällä. Näin se jää yllätykseksi, joka tulee näkyviin vasta, kun levyn avaa. Katso myös ohje suklaiseen pukukorttiin

Onnen hetket 

Kirjallisessa muodossa esitetty kiitos on mukava lahja. Leikkaa kivan muotoisia viestilappuja ja kirjoita niihin muistoja niistä lukuisista kerroista, jolloin isäsi on pelastanut sinut pälkähästä. Osta Fazerin suklaakonvehtirasia, avaa pakkaus varovasti ja sujauta viestisi rasian sisälle. Tämä lahja nostaa varmasti kyyneleen silmään ja veden kielelle. 

Purkita lahja

Hillopurkit ovat käteviä ja monikäyttöisiä. Niistä syntyy helposti myös vastustamatonta ruokataidetta. Tee isänpäivälahjaksi Fazer-karkkipurkki: lado isän lempikarkkeja kerroksittain purkkiin niin, että paras jää pohjalle. Näin isä joutuu syömään koko purkillisen ennen kuin pääsee siihen käsiksi. Voit myös maalata purkin pintaan vaikkapa isän lempijoukkueen tunnuksen tai miehekkään isänpäivätervehdyksen.