Näin teet suklaatalon! Tarvitset taloa varten neljä Fazerin Sininen -suklaalevyä.

1. Leikkaa suklaalevystä taloa varten kaksi sivuseinää, kattopalat sekä päätyseinät.

2. Sulata suklaata ja kiinnitä sen avulla sivuseinät päätyseiniin. Yhdistä myös kattopalat toisiinsa. Siirrä osat jääkaappiin jähmettymään.

3. Kiinnitä katto seinäpalojen päälle sulatetulla suklaalla ja siirrä takaisin kylmään.

4. Koristele suklaatalo makeisilla ja kekseillä.

Tummien makeisten verhoama hirsimökki vetoaa minimalistiin.Talon kattolaatat on tehty Fazer Aito Vanilja -keksien puolikkaista, joiden päälle on siroteltu kaakaojauhetta. Katon harja materiaalina on Fazer Lakritsi soft original. Katon päätykoristeet sekä talon ovi on tehty Tuttifrutti Mix -karkkipussin salmiakkikarkeista. Talon sivuseinät on rakennettu Suffeli Vanilla bites -makeisista.

Puhtaanvalkoinen makeisrivistö saa pinnalleen runsaasti lunta, mikä luo ruhtinaallisen ilmeen suklaatalolle.Katon koristelu syntyy Marianne-makeisten ja sokeripalojen rivistöistä, joiden päälle on satanut aimo kerros tomusokeria. Ikkunat on muotoiltu sokerimassasta.

Satumetsän suklainen mökki piiloutuu metsämaisemaan vihreiden makeisten ja lumikerroksen avulla.Mökin katto on kuorrutettu Vihreiden kuulien puolikkailla sekä Tuttifrutti Mix -karkkipussin vihreillä karkeilla. Talvinen tunnelma syntyy päälle ripotellulla tomusokerilla. 

Suloisen piilopirtin kattolaatat syntyivät Amerikan pastilleilla ja katonharja sokeripaloista. Katon reunuksia koristavat ranskanpastillit, ja tupaan sisälle johdattaa Fazer Aito Vanilja - keksistä tehty ovi. 

Vaaleanpunaisen ja valkoisen yhdistelmä kutsuu romantikkoa joulunviettoon.Mökin kattolaatat syntyivät puolikkaista Doris-kekseistä ja kattoharja ranskanpastilleista. Katto on reunustettu Marianne-rakeilla. Ikkuna on Fazer Carnival Prinsessa -keksi.

Fazer Storesta löydät helposti kaiken tarvittavan omaan suklaataloon tai suklaanukkekotiin!