Leivällä ja leivonnaisilla on aina ollut oma paikkansa joulupöydässä. Jokaisella meistä on omat jouluherkut, joita haluamme tarjota joulunaikaan. Perinteiset Fazer Leipomoiden joulutuotteet, kuten ruisleivät, riisipiirakat ja tähtitortut ovat saaneet rinnalle myös uudempia makuja, kuten Fazerin herkulliset kakkurullat tai Fazer Puikula -uutuudet. Fazer haluaakin tarjota sinulle monipuolisen valikoiman ihastuttavia tuotteitamme tuomaan makuelämyksiä jouluun.  

Fazer Rukiinen Riisipiirakka

Fazer Rukiinen Riisipiirakka on joulupöydän herkku, joka maistuu laatikoiden ja kinkun kanssa.  Se leivotaan  perinteisen riisipiirakan reseptin mukaan osaavien piirakkamestareiden opeilla Lappeenrannassa.  Huolella ohueksi leivottu ruiskuori täytetään herkullisella riisipuurolla. Valmiit piirakat löydät kaupan paistopisteistä helpottamaan joulun kiireitä. Fazer Rukiiset Riisipiirakat maistuvat myös helppona tarjottavana pikkujouluissa esimerkiksi munavoin kera. 

Fazer Puikula Jälkiuuni

Fazer Puikula Pehmeämpi Jälkiuuni on ihanan herkullinen pehmeämpi jälkiuunileipä koko perheelle. Se on leivottu 100 % täysjyvärukiista, joten siinä maistuu rouhea ruis. Fazer Puikula Pehmeämpi Jälkiuuni on oiva pari joulukalalle. Kevyesti paahdetut viipaleet toimivat esimerkiksi loistavana alustana graavilohelle, levitteeksi tuorejuustoa ja koristeeksi vain hieman tilliä. Helppo ja raikas joulupöydän alkuruoka on valmis. Fazer Puikula Pehmeämpi Jälkiuunista valmistuu myös joulun pyhien jälkeen todella maukas kinkkuhampurilainen. Tarvitset joulusta ylijäänyttä kinkkua sekä mieleisiäsi täytteitä. Sujautat paahdetun Puikula Jälkiuunin väliin kinkkua ja esimerkiksi salaatinlehden, suolakurkkua, tomaattia ja majoneesia ja herkku on valmis. 

Fazer Taikayö ja Marianne Kakkurullat

Fazer Taikayö ja Marianne kakkurullat ovat ihanan helppoja jälkiruokia jouluun tai herkullinen lahja annettavaksi joulun aikaan. Fazer Taikayö kakkurulla on suklaaherkuttelijan unelma, jossa yhdistyy suklaakakku ja -mousse ihanaksi kakkurullaksi. Fazer Marianne kakkurullassa taas tutun makeisen parhaat puolet on leivottu kakkurullaan: tumma suklainen sisus sekä Marianne-piparminttucrushilla koristeltu pinta. Koristele kakkurullat jouluun haluamallasi tavalla esimerkiksi Fazerin marmeladikuulilla. Helpon kerroskakun luot leikkaamalla viipaleita kakkurullasta ja kokoamalla ne esimerkiksi jäätelön kanssa näyttäväksi kakuksi ja koristelemalla haluamillasi karkeilla ja kastikkeilla.  

Fazer Tähtitorttu

Fazer Tähtitorttu on joulun klassikkoherkku, ihastuttavan maistuva tuttu vuodesta toiseen. Fazer Tähtitortut leivotaan perinteitä kunnioittaen oikeasta voista ja luumuhillosta. Niissä maistuvat Fazerin pitkät leipomoperinteet. Ne ovat parhaimmillaan jaettuna perheen ja ystävien kanssa höyryävän glögin ääressä. Valmiit tortut löydät kaupan paistopisteistä helpottamaan joulun kiireitä. Näyttävyyttä Tähtitorttuihin luot helposti lämmittämällä torttuja hetken ja ripottelemalla niiden päälle tomusokeria.