Glögi lämmittää talvipäivinä.

Glögitarjoilu

  • Varaa glögiä 2-3 dl/henkilö. Useassa Fazerin ravintolassa on valmista glögiä myynnissä joka joulun aikaan. Lämmitä ja lisää rusinoita ja/tai manteleita joukkoon. Kuumenna glögi mikroaaltouunissa tai teräskattilassa +70 asteiseksi, älä keitä.
  • Lämmintä juomaa voi halutessaan maustaa valko- tai punaviinillä.
  • Glögi tarjoillaan kuumuutta kestävistä glögilaseista, jota pidellessä sormet eivät pala.
  • Glögitarjoiluun sopivat hyvin monenlaiset sormisyötävät. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi juustotarjotin tai juustosuupalat, pähkinät, mantelit ja kuivatut hedelmät, tuorejuusto- tai kermavaahtotäytetyt tuulihatut
  • Valmista näin pienet tähtitortut. Leikkaa valmis torttulevypohja neljään osaan. Tee jokaisen pikkuneliön kulmiin viillot keskustaan päin. Käännä joka toinen kulma keskelle. Lusikoi keskelle luumusosetta. Paista 225 asteessa kypsiksi.

Mausteisen makuista ja lisäaineetonta glögiä voit ostaa vain Fazerin ravintoloista, missä glögi valmistetaan paikan päällä omalla reseptillämme. Glögiä myydään 1 litran lasipullossa ja 1,5 litran muovipullossa.