Piknik kuuluu kesään ja aurinkoisiin päiviin, jolloin on helppo pakata ruoat mukaan ja nauttia Suomen kesästä. Kokoa lempi-ihmisesi mukaan ja lähtekää nauttimaan eväät luonnon helmaan, jolloin tunnetusti ruokakin maistuu paremmalta.

Romanttinen piknik kahdelle

Yllätä ystäväsi tai rakkaasi kesäpäivänä valmiiksi pakatulla piknik-korilla esimerkiksi lounaan merkeissä. Vie hänet hetkeksi nauttimaan iloisesta yhdessäolosta, auringosta ja maukkaista herkuista esimerkiksi puistoon tai merenrantaan. Mukaan sopivat erityisen hyvin Fazer Juuresleivästä tehdyt herkut kuten Kasvisjuuresleivät tai Painetut Juuresleivät. Yhdistä ne raikkaaseen salaattiin ja kevyempi lounas on valmis. Jälkiruoaksi tietysti kannattaa tarjota mansikoita ja suklaata kuohujuoman kanssa jos mahdollista.

Koko perheen Puikula-piknik

Piknik on aurinkoisen päivän ilo, josta kannattaa nauttia koko perheen kesken. Kokoa perhe yhteen ja valmistelkaa yhdessä piknik vaikka omalle pihalle. Mukaan kannattaa ehdottomasti ottaa Juusto & Kinkku –Puikuloita ja Hedelmäleipiä, joihin yhdistetään helppoja naposteltavia kuten popcornia, kasviskuppeja, keksejä ja karkkia. Kaiken kruunaa itsetehdyt smoothiet.