Suomen kesä on tunnetusti vuoden paras päivä. Mikä olisikaan parempi tapa Suomen suven juhlistamiseen, kuin suussa sulava jäätelö. Katso vinkit jäätelöherkkuihin!

Onko lempimakusi kuningatar, suklaa vai kenties mango-meloni? Jäätelöannos on helppo muokata mieleisekseen erilaisilla kastikkeilla ja marjoilla. Vai miltä kuulostaisi vaniljajäätelö Marianne-rouheella?

Jos perinteinen irtopallo tuntuu liian arkiselta, voi tästä viileästä herkusta nauttia monella muullakin tapaa. Keräsimme yhteen omat vinkkimme siihen, miten saat uusia ulottuvuuksia suven jäätelönautintoihin!

1. Herkkua helposti ja nopeasti

Löytyykö sinun pakastimestasi pakettijäätelö niitä spontaaneja kesäisiä herkutteluhetkiä varten? Helpoin tapa lisätä sitä pientä jotain omaan annokseen on leikata paksu siivu lempijäätelöäsi ja laittaa se kahden rapsakan vohvelin väliin. Kokeile esimerkiksi Kismet Marianne-jäätelösandwichia!

2. Viilentävä aamupala

Kesälomalla jäätelöä voi nauttia hyvällä omallatunnolla heti aamusta, etenkin jos sen yhdistää terveelliseen ja täyttävään puuroon. Eri jäätelö- ja puuromakuja yhdistelemällä makumahdollisuudet ovat rajattomat! Miltä kuulostaisi esimerkiksi karpalo-omena –puuro vaniljajäätelön kanssa tai vadelmainen puuro suklaajäätelön kera?

3. Tee-se-itse -ihmisen jäinen herkku

Jäätelömakuja löytyy monenmoisia, mutta laajakin valikoima saattaa joskus pettää. Mikset toteuttaisi omaa jäätelöunelmaasi ja tekisi juuri sellaisen makuyhdistelmän, josta olet aina haaveillut? Helpoin tapa päästä nopeasti ja vähällä vaivalla nauttimaan suussa sulavasta herkusta on tehdä itse jäätelö! Yhdistä vain lempimakeisesi ja -karkkisi. Muista nuolaista ennen kuin tipahtaa!