Mitä viedä tuliaisiksi erämökkeilijälle tai lapsiperheelle? Entäpä hippitytölle, huvilan herralle tai mökkielämästä haaveilevalle citylomailijalle? Viidestä valmiista tuliaispaketista löytyy jokaiselle sopiva kokonaisuus! 

1. Erämökkeilijän selviytymispaketti

Erämökkeilijä ei kaipaa sähköä, juoksevaa vettä tai turhaa hötkyilyä. Hän nauttii askeettisista olosuhteista ja elää luonnon ehdoilla. Maalaisjärjen, suomalaisen sisun sekä leppoisan huumorin avulla hän selviää kiperimmistäkin tilanteista. Erämökkeilijää voi ilahduttaa erilaisilla salmiakeilla täytetyllä kuksalla sekä käytännöllisillä tulitikuilla.

2. Lapselliset mökkivietävät

Lapsiperheen mökin tunnistaa jo kaukaa raikuvista ilonkiljahduksista ja vastaan tömistävistä pikkujaloista. Koska lapsiperheiden vanhemmat iloitsevat usein pienistäkin hiljaisuuden hetkistä, ovat keksit ja saippuakuplapullot oivia mökkituliaisia. Mutustellessaan Doris- sekä Fazerina-keksejä lapsista kuuluu vain herttaista nakerrusääntä. Myös saippuakuplien puhaltelu on parhaimmillaan lähes äänetöntä. 

 3. Huvilan herran herkkupaketti

Huvilan herra (tai rouva) on korkeamman tason hedonisti. Hänen mökkinsä mukavuusaste lähentelee viiden tähden hotellia. Tuliaisiksi ei kanna viedä perinteistä kahvipakettia tai pinoa koivuhalkoja, sillä tie nautiskelijan sydämeen käy aisteja hivelevän sulokkuuden kautta. Nautiskelija osaa arvostaa hienostuneita tuoksukynttilöitä sekä kultaisiin käärepapereihin kiedottuja, kermaisen ylellisiä Omar-karamelleja.

4. Hippitytön kukkaistuliaiset

Hippityttö katselee kaikkea – myös mökkituliaisia – hempeiden kukkaislasiensa läpi. Hippitytön mökkipiha on kuin satukirjojen salattu puutarha, jota hän hoitaa hellän määrätietoisella otteellaan. Nappivalinta tuliaisiksi niin hippitytölle kuin -pojallekin ovat Puikula Pehmeämpi Kaura sekä sylillinen syötäviä kukkia. Oikeaa kukkaisenergiaa!

5. Citylomailijan mökkipaketti

Mökkielämästä haaveileva citylomailija pyrkii imemään autenttista metsätunnelmaa pienimmästäkin ruoholäntistä. Citylomailijaa voi auttaa tuomalla hänelle lohduttavia Fazerin Sininen -suklaalevyjä, paloturvallisen kertakäyttögrillin sekä linnunlaulua tai muita metsän ääniä sisältävän CD:n. Paketti toimii loistavasti myös puistossa cityjuhannuksen pelastajana!