Raikkaalla talvisäällä kuumat juomat, maukkaat eväsleivät ja pikkuherkut maistuvat erityisen herkullisilta! Näillä ohjeilla loihdit helposti lämmittävät eväät talvipiknikille.

Lämmikettä pulloon

Mitä olisi talven eväsretki ilman termarissa höyryävää kuumaa kaakaota? Vaihtoehto perinteiselle kaakaolle on chilikaakaojuoma. Se lämmittää mukavasti vaikkapa pulkkamäen tai luistelukentän reunalla.

Kevyttä purtavaa

Talvipiknikin täydellinen pääruoka on tuhti voileipä, jossa on tujaus lämmittävää mausteisuutta. Rukiin ystävälle maistuvat eväsleivät piparjuurella ja paahtopaistilla. Fazer Juuresleivistä tehdyt avokado-mozzarellaleivät saavat lisämakua trendikkäästä sriracha-chilikastikkeesta. Reppu ei täyty turhaan eväsrasioista, kun käärit leivät voipaperiin ja sidot paketit hauskasti kiinni narulla.

Pikkuherkkuja jälkiruuaksi

Pieni makea herkku ilahduttaa piknikin päätteeksi ja antaa lisäenergiaa vaikka kesken hiihtolenkin. Valitse herkut, jotka voi pakata kätevästi ilmatiiviiseen pussiin. Karkkimokkapalat ovat hauska vaihtoehto perinteisille mokkapaloille.