Kansainvälinen naistenpäivä on mainio tilaisuus juhlistaa upeita naisia ympärilläsi. Äidit, isoäidit, siskot ja naiskollegat kuorrutetaan rakkaudella, kukilla ja herkullisella suklaalla.

Kokosimme muutamia helppoja vinkkejä helpottaaksemme ideointiasi. Näin voit sanoa “kiitos” tärkeille naisille elämässäsi!

Kokoa kaunis suklainen kori ihanuuksia

Kukapa nainen ei rakastaisi lahjakassia täynnä yllätyksiä? Sellaisen kokoaminen valmiista herkuista on helppoa. Tiedätkö mistä lahjansaaja pitää? Valitse erityisesti näitä makuja mukaan ja hyödynnä kauniita kortteja osana lahjaa. Kirjoita kuhunkin korttiin oma kiva viesti, vaikkapa kohteliaisuus lahjansaajalle. Tai kerro, mitä merkityksellistä juuri hän on saanut aikaan elämässäsi tai miten hän tekee arjestasi paremman. Täydennä lahjaa kauniilla nauhoilla tai kukilla ja voit olla varma, että lahjansaaja tuntee itsensä maailman tärkeimmäksi ihmiseksi.

Järjestä suklaamaistelut!

Suklaatasting-juhlat ovat todella saavuttaneet suosiota viime vuosina. Suklaatasting on mahtava tapa maistella erilaisia suklaita - uppoutua niiden maailmaan ja oppia uutta makujen tutkimusmatkalla. Ehkä löydät uusia suosikkeja, kun vähiten sitä odotat? Kansainvälisenä naistenpäivänä - joka on sopivasti lauantai tänä vuonna - voit kutsua koolle ystäviäsi, ostaa erilaisia laadukkaita suklaita ja nautiskella niistä yhdessä. Sivuiltamme saat sekä vinkkejä suklaan maisteluun että ohjeet suklaatastingin järjestämiseen.

Leivo kakku ja tuunaa se suosikkimakeisilla

Kaikki rakastavat herkullista kakkua - ja elämäsi erityiselle naiselle tehty erikoiskakku sulattaa sydämet. Voit koristella kakun juhlittavan naisen suosikkikarkeilla tai kirjoittaa suklaalla kauniin viestin kakun päälle. Jos kaipaat ekstrahaastetta, voit valita kakun muodoksi lahjansaajan henkilökohtaisen suosikin: kirjanmuotoinen kakku suosikkiopettajallesi, sydämenmuotoinen kakku äidillesi?