Juhlitaan kansainvälistä naistenpäivää! Tutustu viiteen mielenkiintoista asiaa naisista ja suklaasta.

  1. Kansainvälinen naistenpäivä on 8.3. maailmanlaajuinen tapahtuma, joka juhlistaa naisten saavutuksia ympäri maailman ja muistuttaa miesten sekä naisten välisestä tasa-arvosta. Helppo tapa yllättää ja ilahduttaa ihanaa naista elämässäsi on tarjota pieni suklainen makuelämys. Naiset rakastavat yleensä suklaata, ja suklaa on varma tapa ilahduttaa ketä tahansa naista.
  2. Karl Fazer perusti Fazerin 1891. Hänen pojanpojantyttärensä Majlen Fazer työskentelee kaakaon ja suklaan laatuasiantuntijana Fazerin suklaatehtaalla Vantaalla. Hänelle luovutettiin arvostettu eurooppalainen European Candy Kettle -palkinto syksyllä 2013 kunnianosoituksena työstä Fazerin erinomaisen suklaan parissa.
  3. Tutkimusten mukaan naisilla on parempi hajuaisti kuin miehillä, mikä saattaa korostaa naisten suklaisia nautintoja. Kokeile tätä vaikkapa ystävien kera tuoksuttelemalla erilaisia suklaita ja arvaamalla, mikä herkku on kyseessä.
  4. Kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta on aika juhlia upeita naisia lähelläsi! Varmista näiden sankarittarien hemmottelu ostamalla heidän lempisuklaataan, antamalla aikaa rentoutumiseen ja huolehtimalla kodin töistä. Pienillä eleillä annat naiselle paljon iloa. Mikään ei estä sinua ilahduttamasta elämäsi tärkeitä naisia ympäri vuoden pienillä suklaaherkuilla ja jakamattomalla huomiolla.