Valkosuklaapupunkorvilla koristelet kakun kuin kakun pääsiäisen jälkiruokapöytään! Katso tästä helpot ohjeet korvien tekoon.

  1. Tarvitset vain leivinpaperia, lusikan, punaista elintarvikeväriä ja valkoista suklaata sekä astian suklaan sulatusta varten. Sekä tietysti Fazer Kiivi-sitruunakakun!

    Valkosuklaapupunkorvat_Vaihe1.jpg

  2. Sulata pienessä kulhossa noin kaksi kolmaosaa suklaasta mikrossa. Suklaata kannattaa sulattaa 5-10 sekuntia kerrallaan aina välissä sekoittaen.
  3. Levitä lusikan kuperalla puolella valkosuklaata leivinpaperin päällä korvan muotoon. Tee niin monta korvaparia kuin haluat. Voit tehdä sulatetusta suklaasta myös muita muotoja!

    Valkosuklaapupunkorvat_Vaihe2.jpg

  4. Jäähdytä suklaata jääkaapissa.
  5. Värjää loppu sulatetusta suklaasta elintarvikevärillä vaaleanpunaiseksi. Jos käytät esim. pastaväriä, 1-2 tippaa riittää sopivan sävyn aikaansaamiseksi.

    Valkosuklaapupunkorvat_Vaihe3.jpg

  6. Levitä värjättyä valkosuklaata jähmettyneiden korvien keskelle.

    Valkosuklaapupunkorvat_Vaihe4.jpg

  7. Jäähdytä korvat jääkaapissa. Kun suklaa on kovettanut, voit painaa korvat kevyesti kakun pinnalle. Voilà!