
Ainekset
(4 annosta)
400 g | katkarapuja |
1 kpl | punainen paprika |
1 kpl | keltainen paprika |
1 kpl | pieni porkkana |
10 cm:n pala kesäkurpitsaa | |
1 pala | kiinankaalia |
8 | aurinkokuivattua tomaattia öljyssä |
1/2 kpl | purjosipuli |
Kastike
1/2 dl | täysmehua |
1 tl | perunajauhoja |
2 rkl | soijakastiketta |
2 tl | Worchestershire-kastiketta |
3 | valkosipulinkynttä murskattuna |
1 tl | pippuri–yrttimaustesekoitusta |
Tabascoa |
Tarjoiluun
8 viipaletta | Fazer Paahto Vehnä, Kaura tai Täysjyvä |
Tee näin
Sulata ja valuta katkaravut. Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat pitkittäin 4 - 6 osaan. Kuori porkkana ja vedä se lastuiksi kuorimaveitsellä. Leikkaa kesäkurpitsa, kiinankaali ja aurinkokuivatut tomaatit suikaleiksi. Sekoita maustekastikkeen ainekset kulhoon.
Kuumenna wokkipannu tai paistokasari. Kaada loraus aurinkokuivattujen tomaattien öljyä pannuun ja wokkaa kasvikset ja katkaravut 2 - 3 erässä. Pane wokatut ainekset takaisin pannuun ja valuta maustekastikesekoitus päälle. Lisää purjosuikaleet, kuumenna nopeasti ja anna hautua 2 - 3 minuuttia.
Paahda leipäviipaleet ja leikkaa ne pitkittäin neljään osaan, tarjoa rapuwokin kanssa.