
Ainekset
(4 annosta)
2 - 4 viipaletta | Fazer Paahto Vehnä |
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
1 | punainen chili |
1 rkl | oliiviöljyä |
1 1/2 rkl | vehnäjauhoja |
8 dl | kalalientä |
timjamia, pippuria, paprikajauhetta | |
1 dl | ruokajogurttia tai kermaa |
300 g | katkarapuja |
Tee näin
Silppua kuoritut sipulit, valkosipulinkynnet ja puhdistettu chili. Kuumenna öljy kattilassa ja pehmitä silput. Ripottele jauhot päälle, lisää kalaliemi sekoittaen. Keitä 5 minuuttia. Mausta ja soseuta keitto pikasekoittajalla. Lisää katkaravut ja kuumenna kiehuvaksi. Paahda leipäviipaleet, leikkaa ne pieniksi kuutioiksi ja tarjoa keiton kanssa.