Riikka Junes

Vappuaatto on monelle työpäivä ja aikaa valmistella vapputarjottavia ei välttämättä ole paljon. Herkulliset vapputarjoilut onnistuvat myös ilman turhaa stressaamista, kunhan tarjoilut mietitään etukäteen.

Vappupiknikille kannattaa varata mukaan siististi sormin syötävää suolaista ja makeaa tarjottavaa, joka on helppo kuljettaa mukana. Tarjoilussakin saa käyttää vappuna luovuutta. Osan piknikeväistä voi laittaa esille tarjottimelle suoraan lautasliinan päälle. Fazerin uutuuskeksit Suffeli Bitesit voi tarjoilla piknikillä vaikka suoraan pussista, sillä värikkään raidallinen pussi on mitä sopivin tarjoiluastia vapuksi.

Pienet kasvikset ja hedelmät voi pilkkoa etukäteen valmiiksi suupalan kokoisiksi paloiksi ja pakata kauniiseen astiaan. Fazerin pitaleipälastut sopivat hyvin dipattavaksi erilaisten tahnojen ja juustojen kanssa ja ovat mukavaa vaihtelua perinteisille suolakekseille. Lapsille mieluisia ja ruokaisia syötäviä ovat Vuoksen piirakat. Ja tietysti vappupiknikille kannattaa pakata mukaan erilaista pientä makeaa tarjottavaa kuten suklaata, keksejä ja makeisia.

Tässä helppo viime hetken idea pastellinsävyisiin leivoksiin, joiden valmistuksessa ei kulu aikaa eikä tarvitse yhtään kulhoa eikä edes veistä: laita kaksi Suffeli Bites vohvelipalaa vierekkäin ja päälle Fazerin Avec-pastilli. Vaivatonta ja vappuista!

Lisäideoita tarjottaviin löytyy Juhlat -sivuilta

Tervetuloa Pala Fazeria -blogin pariin!
Tämä sisältö on osa blogisarjaa, jossa kerromme uusimmat Fazer-uutiset, raotamme verhoa kulisseihin ja nostamme esiin uusia ilmiöitä makujen maailmasta. Äänessä ovat fazerilaiset ja välillä tarinoimassa ovat myös vieraskynäkirjoittajat. Täältä löydät lisää Pala Fazeria -blogikirjoituksia.