Ystävänpäivänä perinteinen kukkakimppu, kortti ja konvehtirasia voivat vaikuttaa hieman mielikuvituksettomalta lahjalta, joten olemme keksineet muutaman niksin, joilla piristää lahjaa.

Vaikka muut menisivät perinteisen kaavan mukaan, voit sinä olla luova. Vain vähän suunnittelua ja valmistelua, niin päivästä tulee ikimuistoinen. Se, että uhraa aikaa ja vaivaa jonkun eteen on todellinen osoitus rakkaudesta. Tässä ystävänpäivän kuumimmat suklaavinkit.

Suklaan metsästys

Merkitse Fazer Geisha –konvehdeilla reitti paikkaan, joka tuo teille molemmille muistoja mieleen: ensimmäiset treffit, ensimmäinen suukko tai kosinta. Anna matkan varrella vinkkejä, jotka johdattavat rakkaasi tapaamispaikkaan, missä pääset ojentamaan hänelle loput konvehdit sydämenmuotoisessa rasiassa suukon kera.

Rakkauskirjeet

Selkein tapa ilmaista rakkautensa on kirjoittaa se sanoin. Loihdi siis ystävänpäivän viesti sulatetusta suklaasta ja mansikoista. Kuorruta mansikat lempisuklaallasi, jäähdytä jääkaapissa ja koristele ne sydämin ja kirjaimin. Tämä on varma keino saada osakseen utuisia, kiitollisia katseita.

Kätkettyjä vihjeitä

Jos haluat olla salaperäinen ja panna ystäväsi töihin palkkion eteen, jätä viesti Fazerin Sininen -suklaalevyn taakse. Aseta suklaalevy pöydälle sileä puoli ylöspäin ja kirjoita siihen viesti tylsällä kynällä. Voit vaikkapa kirjoittaa osoitteen, missä tarjoat hänelle romanttisen illallisen. Jätä levy esiin näkyvälle paikalle ja mukaan lappu: ”Syö minut!”. Kun rakkaasi avaa kääreen, hän näkee viestin ja mistä palkinnon voi noutaa. 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten aloita valmistelut jo tänään. Takuuvarmaa on, että se maksaa itsensä takaisin rakkaudella ja kiintymyksellä.

Suunnittele romanttinen eväsretki 

Helmikuu ei ole ehkä paras aika eväsretkelle, muttei anneta sen lannistaa – olemme laatineet talvipiknikohjeet, joilla pääset alkuun. Pakkaa mukaan Fazerin suklaata, uusia makuja unohtamatta, sekä tietenkin shampanjaa, jolla makeat herkut voi huuhtoa alas. 

No, mitä vielä odotat? Nyt hopi hopi tekemään suunnitelmia! Valmistaudu siihen, että saat kovasta työstäsi vastalahjaksi paljon rakkautta ja kiintymystä.