
Ainekset
9 annosta
1 kpl | Leipurimestarin Kaurapellavaleipää |
yrttiöljyä | |
merisuolaa |
Tee näin
- Laita uuni lämpiämään 180 °C.
- Leikkaa Leipurimestarin Kaurapellavaleipä siivuiksi siten, että leipä jää yhtenäiseksi pohjasta (ei leikata siivuja irti toisistaan).
- Valele siivujen väliin reseptin mukaan tehtyä yrttiöljyä ja ripottele päälle kevyesti merisuolaa.
- Paista uunissa noin 20 minuuttia.
Yrttiöljy:
2 dl | oliiviöljyä |
2 rkl | tuoretta persiljaa |
2 rkl | tuoretta basilikaa |
2 rkl | tuoretta ruohosipulia |
1-2 kpl | valkosipulinkynttä |
0,5 tl | suolaa |
- Hienonna tuoreet yrtit pieneksi silpuksi ja murskaa valkosipulinkynnet.
- Sekoita yrtit ja valkosipuli öljyn kanssa ja sekoita hyvin.
- Mausta suolalla.