Ainekset

9 annosta

1 kpl Leipurimestarin Kaurapellavaleipää
  yrttiöljyä
  merisuolaa

 

 

Tee näin

  1. Laita uuni lämpiämään 180 °C.
  2. Leikkaa Leipurimestarin Kaurapellavaleipä siivuiksi siten, että leipä jää yhtenäiseksi pohjasta (ei leikata siivuja irti toisistaan).
  3. Valele siivujen väliin reseptin mukaan tehtyä yrttiöljyä ja ripottele päälle kevyesti merisuolaa.
  4. Paista uunissa noin 20 minuuttia.

 

 

Yrttiöljy:

2 dl oliiviöljyä
2 rkl tuoretta persiljaa
2 rkl tuoretta basilikaa
2 rkl tuoretta ruohosipulia
1-2 kpl valkosipulinkynttä
0,5 tl suolaa
  1. Hienonna tuoreet yrtit pieneksi silpuksi ja murskaa valkosipulinkynnet.
  2. Sekoita yrtit ja valkosipuli öljyn kanssa ja sekoita hyvin.
  3. Mausta suolalla.