Ainekset

1 kpl Fazer Leipurit Hapanjuuribagel
2 rkl maustamatonta tuorejuustoa
2-3 viipaletta kylmäsavulohta
6 siivua tuoretta kurkkua
  marinoitua punasipulia
  tuoretta tilliä
1 tl kapriksia

 

Tee näin

  1. Valmista marinoitu punasipuli.
  2. Viipaloi kurkku ja nypi tillin lehdet varresta.
  3. Halkaise bagel, voitele sen leikkuupinnat tuorejuustolla ja asettele savulohiviipaleet tuorejuuston päälle.
  4. Levitä kurkkuviipaleet lohen päälle, valutettu punasipuli kurkkujen päälle ja tilli sipulin päälle.
  5. Ripottele päälle lopuksi kapriksia. Laita voideltu kansi täytteiden päälle.

 

Marinoitu punasipuli

1 kpl pieni sipuli
1 rkl etikkaa
1 rkl sokeria
  1. Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi tai puolirenkaiksi.
  2. Sekoita viipaleiden joukkoon etikka ja sokeri.
  3. Anna marinoitua kannellisessa astiassa vähintään tunti, mieluiten yön yli.

Vinkki: marinoitu sipuli säilyy pitkään kylmässä, sitä voi tehdä kerralla useamman päivän tarpeen.