
Ainekset
1 kpl | Fazer Leipurit Hapanjuuribagel |
2 rkl | maustamatonta tuorejuustoa |
2-3 viipaletta | kylmäsavulohta |
6 siivua | tuoretta kurkkua |
marinoitua punasipulia | |
tuoretta tilliä | |
1 tl | kapriksia |
Tee näin
- Valmista marinoitu punasipuli.
- Viipaloi kurkku ja nypi tillin lehdet varresta.
- Halkaise bagel, voitele sen leikkuupinnat tuorejuustolla ja asettele savulohiviipaleet tuorejuuston päälle.
- Levitä kurkkuviipaleet lohen päälle, valutettu punasipuli kurkkujen päälle ja tilli sipulin päälle.
- Ripottele päälle lopuksi kapriksia. Laita voideltu kansi täytteiden päälle.
Marinoitu punasipuli
1 kpl | pieni sipuli |
1 rkl | etikkaa |
1 rkl | sokeria |
- Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi tai puolirenkaiksi.
- Sekoita viipaleiden joukkoon etikka ja sokeri.
- Anna marinoitua kannellisessa astiassa vähintään tunti, mieluiten yön yli.
Vinkki: marinoitu sipuli säilyy pitkään kylmässä, sitä voi tehdä kerralla useamman päivän tarpeen.