Ainekset

2 viipaletta Fazer Puikula Pehmeämpi 100Kaura -leipää
1 rkl oliiviöljyä
4-6 kirsikkatomaattia
1⁄2 valkosipulinkynsi
1 oksa tuoretta yrttiä (esim. persilja, meirami, oregano tai basilika)
1⁄2 dl raastettua kovaa juustoa (esim. parmesaania tai pecorinoa)
mustapippuria

Tee näin

Paloittele tomaatit neljään tai kuuteen osaan, ja mausta mustapippurilla. Hienonna yrtit ja valkosipuli, ja sekoita ne keskenään. Raasta juusto ja levitä oliiviöljy molempien leipäviipaleiden päälle. Laita viipaleet uunipellille, ja nosta tomaattikuutiot niiden päälle. Ripottele juustoraaste päällimmäiseksi. Lämmitä uuni 200°C. Paista voil- eipiä 5-8 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut.

HUOM! Jos haluat miedomman ja pehmeämmän juuston maun leipään, voit käyttää parmesaanin tai pecorinon sijasta viipaloitua mozzarellaa tai kotijuustoa.