Ainekset

1 kpl Fazer Gluteeniton Lehtitaikinaa per täytevaihtoehto (jos teet kaikkia kolmea, varaa lehtitaikinaa 3 kpl)
1 prk levitettävää tuorejuustoa
  salaattia
  herneenversoja tai tilliä

 

Kasvistäytteiset suupalat

1 kpl pieni bataatti ohueksi viipaloituna
1 kpl pieni munakoiso ohueksi viipaloituna

Kinkku-suolakurkkutäytteiset suupalat

1/2 pkt ilmakuivattua kinkkua
1 suolakurkku pitkittäin viipaloituna

Lohi-kanamunatäytteiset suupalat

150 g lämminsavulohta
1 keitetty kanamuna
1 pieni sipuli ohueksi viipaloituna

 

Tee näin

  1. Sulata Fazer Gluteeniton Lehtitaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Avaa lehtitaikina rullalta.
  3. Levitä taikinan pinnalle kauttaaltaan tuorejuustoa.
  4. Lisää tuorejuuston päälle valitsemasi täytteet seuraavasti: kasvistäytteiseen munakoiso- ja bataattiviipaleet, kinkkutäytteiseen kinkku ja 1/2 suolakurkkuviipaleista, lohi-kanamunatäytteiseen sipuliviipaleet ja 1/2 lohesta murustettuna.
  5. Paista uunissa 170-180 asteessa 12-14 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin.
  6. Viimeistele vielä seuraavasti lopuilla ainesosilla: kasvistäytteinen herneenversoilla ja tuoreella salaatilla, kinkkutäytteinen lopuilla suolakurkuilla, salaatilla ja herneenversoilla, ja lohitäytteinen salaatilla, murskatulla kananmunalla, lopulla lämminsavulohella ja tillillä.
  7. Leikkaa sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja nauti!

 

Fazer_Gluteeniton_Lehtitaikina_IMG_0821_smaller.jpg

Kasvistäytteiset suupalat.

 

Fazer_Gluteeniton_Lehtitaikina_IMG_0831_smaller.jpg

Kinkku-suolakurkkutäytteiset suupalat.

 

Fazer_Gluteeniton_Lehtitaikina_IMG_0825_smaller.jpg

Lohi-kanamunatäytteiset suupalat.