Ainekset

Noin 4 annosta

2 kukkurallista dl Pakastemustikoita
½ dl  Sokeria
1 kukkurallinen dl Fazer Alku Maistuvampi kaurapuuro
½ dl Fazer Alku hiutaloitu kauralese
2/3 dl Pellavansiemeniä
1 prk (400g) Yosa maustamaton kaurajogurtti
Ripaus Sitruunamehua (oman maun mukaan)

Tee näin

Sulata mustikat. Sekoita ne sokerin kanssa keskenään. Sekoita yhteen kaurahiutaleet, kauralese ja pellavansiemenet. Sekoita kaikki aineet keskenään huolellisesti. Peitä kulho kelmulla ja anna turvota jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Annostele jälkiruokakulhoihin ja koristele esimerkiksi tuoreilla mustikoilla ja kaurahiutaleilla.

(Riippuen tuorepuuron paksuudesta ja makeudesta, voi reseptistä vähentää/lisätä kaurajogurtin ja sokerin määrää)

Piia Raunio
Piia Raunio
Tuotekehittäjä ja kondiittorimestari