Palvelut
A-oikeudet
Kahvila
Lasilliselle
Lounas
Ravintola
Take Away
Kakut
Aukioloajat
Maanantai - perjantai 09:00 - 20:00
Lauantai 09:00 - 19:00
Sunnuntai 11:00 - 18:00

 

Yhteystiedot

Kitchen & Café Stockmann Turku

Kristiinankatu 11

20100 Turku

Puh. (09) 121 9905
stockmann.turku@fazer.com

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Kitchen & Café Stockmann sijaitsee Hansa-ostoskeskuksessa. Löydät meidät tavaratalon toisesta kerroksesta, Hansa-torin keskeisimmältä paikalta.

Hyvä aamu alkaa herkullisella aamiaisella!

Vasta jauhettua presidenttikahvia, tuoreita katkarapuleipiä, oman leipomon sämpylöitä, rapeita croissanteja ja suussa sulavia kakkuja - tervetuloa meille, vaikka aamupalaveriin!

Herkuttele tuoreilla salaateilla ja maukkailla keitoilla

Valmistamme päivittäin tuoreista raaka-aineista runsaan salaattipöydän ja maittavat lounasruoat. Höyryävät keittomme toimivat niin lounasruokina kuin iltapalanakin, sillä ne ovat tarjolla arkena klo 10.45-18.00.

Tutut grilliherkut ja maukkaat pastat

Kokkimme valmistavat Sinulle maukkaat grilliherkut, wokit ja pastat maanantaista-perjantaihin klo 10:45-18.00. Lauantaisin grilli palvelee klo 10.45-17:00 ja sunnuntaisin klo 12:00-15:00.

Grillipisteessä voit rakentaa annoksestasi juuri makuusi sopivan.
Salaatin nälkäisille valmistamme grillistä herkullisia salaatteja.
Lauantailounas
Lauantaisin katamme maukkaan kotiruokalounaan itseottoon. Raikas salaattibuffet ja tuorepaistettu leipäpöytä täydentävät aterian. Tervetuloa herkuttelemaan shoppailun lomassa!

Sunnuntailounas
Sunnuntaisin katamme laadukkaan pyhälounaan. Seisovasta pöydästämme löytyvät höyryävä merilohikeitto, runsas salaattibuffet ja herkullinen kokolihalounas. Vastajauhettu presidenttikahvi  kruunaa kokonaisuuden! Myös grilli palvelee klo 12-15 välisenä aikana. Tervetuloa!

Voileipäpöytä

Voileipäpöytäämme kehutaan kaupungin herkullisimmaksi - eikä suotta! Valikoimista löydät herkkuja niin isoon kuin pieneen nälkään - valikoimissamme on mitä herkullisimpia ruokaisia leipiä ja maukkaita piiraita. Mikäli Sinulla on erikoistoiveita, kerrothan ne meille - pyrimme valmistamaan tarjottavat juuri Sinun makuusi!

Makeat herkut

Pulla- & kakkupöytämme nostattaa veden kielellesi, panostamme laatuun ja valikoimaan! Tule maistelemaan herkullisia uusia makuja; tuoreita pullia, kauniita kakkuja ja tuttuja klassikoita. Valikoimistamme löytyvät myös Karl Fazerin hengessä leivotut herkulliset kakut ja leivonnaiset, ihania! Tiesithän, että kakkuja voit ostaa myös mukaan!

Kitchen & Cafésta löytyy niin suolaista kuin makeaa maistuvaa myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Tilaathan tarjoilijoiltamme, niin valmistamme tuotteet käden käänteessä.

Tervetuloa nauttimaan!