Rosa konfekt, rosor och kort – alla hjärtans dag kan ofta vara rätt förutsägbar.  Med lite möda och fantasi kan man ändå få till stånd en oförglömlig dag. Vi har listat våra favoritsätt att charma din käraste med små chokladöverraskningar i år!

Chokladjakt 

Led din käraste till en viktig plats längs en chokladstig. Det kan vara stället där ni kysstes för första gången eller där ni hade en underbar träff. Strö olika sorters choklad längs stigen och väck din kärastes intresse med kryptiska meddelanden om var ni ska träffas – i målet väntar du! 

En läcker kärleksförklaring 

Glöm sirapssöta kort. Skriv din kärleksförklaring i choklad! Garnera jordgubbar med din favoritchoklad och låt kylna i kylskåpet. Forma ett hjärta av jordgubbarna på ett fat och skriv ditt meddelande i mitten med smält choklad. ”Jag älskar dig” har aldrig låtit så delikat! 

Planera en romantisk picknick 

En kall och kulen februari låter inte idealt för en picknik utomhus. Däremot kan du överraska din käraste med en picknick inomhus! Lägg en filt färdigt på golvet i vardagsrummet. När din käraste kommer hem, kan han eller hon vänta sig ett sortiment av er favoritchoklad och Fazers nya smaker – och champagne förstås!

GOD PLANERING ÄR HALVA ARBETET, SÅ BÖRJA FÖRBEREDELSERNA REDAN IDAG. DET ÄR GARANTERAT ATT DIN MÖDA BELÖNAS MED KÄRLEK OCH AFFEKTION.