Tjänster
Frukost
Café
Konferens
Take Away
Öppettider
Måndag - fredag 08:00 - 16:00
Kontaktuppgifter

Allegro

Kauppiaankatu 10

68600 Pietarsaari

allegro@amica.fi
+358406304337

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Vid samma bord.

Restaurang Allegro finns på Campus Allegro vid torget i hjärtat av Jakobstad. Som motvikt till det innovativa och skapande arbetet på campusområdet behöver man stanna upp och ta hand om sig själv. Det omfattande utbudet på frukostbordet garanterar en ypperlig start på dagen. Vardagar serveras smakrika måltider och nya smakupplevelser vid lunchtid. Om man vill, kan man kröna lunchen med en läcker dessert.

Mellan måltiderna kan det behövas en kopp kaffe eller te för att hålla sig pigg. Utöver varma och kalla drycker får du söta och salta bakverk, mellanmål och sötsaker hos oss. Vår yrkeskunniga konferens- och festservice ordnar på beställning evenemang enligt ditt val. Restaurang Allegro är en mötesplats och en kreativitetskoncentration där de olika aktörerna på campusområdet samlas för utbyta idéer vid samma bord.

Järnvägs- och busstationen är på gångavstånd från campusområdet. Restaurangen har en direkt entré och en entré via huvudingången till campuset. Restaurang Allegro är öppen för alla och bjuder gästerna på uppiggning och paus i vardagsstunderna.

Välkommen!