Tjänster
Frukost & brunch
Auditorium
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

mån-fre 08:00-15:00

Övriga tider enligt överenskommelse.

040 8065006
coccolita@amica.fi

Kontaktuppgifter

Coccolita

Salutorget 1

69100 Karleby

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Centralt läge, elegant service

Restaurang Coccolita tillhandahåller restaurang- och konferenstjänster vid salutorget i Karleby centrum. Det finns gott om parkeringsplatser, och järnvägs- och busstationen finns på gångavstånd. De öppna och trivsamma lokalerna lämpar sig för såväl mindre konferenser som kongresser samt företags- och familjefester. Våra yrkeskunniga och serviceinriktade medarbetare ser till att serveringen och tjänsterna förverkligas enligt era önskemål.

Vardagar bjuder vår lunchrestaurang på mångsidiga alternativ. Ni kan välja mellan läcker husmanskost och goda vegetariska alternativ eller Fresh Buffet enligt egen smak. Vi hälsar er välkomna till en trivsam lunch!

Lokalerna

Karlebysalen är en stilig seminarie- och kongressal för 500 gäster. Den lämpar sig utmärkt för storslagna evenemang. Restaurangsalen rymmer 160 middagsgäster. Våra mötesrum i olika storlekar har utmärkta förutsättningar för både stora evenemang och mindre möten.

På beställning tillagar vi härliga delikatesser för fester, seminarier och andra evenemang. Stadshusets kongressal som rymmer 500 personer lämpar sig utmärkt för arrangemang av stora seminarier och kongresser. Det finns också konferensrum i olika storlekar som lämpar sig för mindre evenemang.