Tjänster
Frukost & brunch
Auditorium
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

mån-fre 07.00-14.00

020 729 6716
ensimmainen.savu@amica.fi

Kontaktuppgifter

Ensimmäinen Savu

01510 Vantaa

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Utmärkt läge, smidiga tjänster

Våra trivsamma konferens- och festlokaler samt våra professionellt tillredda menyer garanterar ett lyckat evenemang. I vår rymliga och ljusa restaurangsal trivs även en större grupp gäster, och vårt välutrustade auditorium lämpar sig som en effektiv seminarieplats. Som avslutning på en intensiv konferensdag uppskattar våra gäster en stunds  avslappning i våra högklassiga bastuutrymmen. Vardagar dukar vi upp en mångsidig och läcker lunchbuffé som inkluderar sallader och bröd. Kom in och njut av de fantastiska smakerna!

Tack vare de smidiga trafikförbindelserna längs Ring III samt ringbanan som finns alldeles i närheten tar man sig snabbt till Helsingfors centrum, Dickursby järnvägsstation och flygplatsen. Goda parkeringsmöjligheter.

Lokalerna

Den rymliga restaurangsalen och det välutrustade auditoriet för 80 gäster samt våra trivsamma kabinett ligger på plan ett i byggnaden. Lokalerna lämpar sig väl för konferenser och seminarier samt företags- och familjefester.

Vår representationsbastu och avsvalkningsterrass lämpar sig väl för informella möten, glada träffar med vänner eller avslappnade familjefester. Bastuutrymmena rymmer 25–30 gäster, och i själva basturummet kan 18 personer samtidigt slappna av. Vi tar hand om läcker och uppfriskande bastuservering.

Ensimmäinen Savu har flera kabinett för konferenser och fester.

Utrustningen i kabinetten omfattar trådlös internetanslutning, videoprojektor och filmduk samt blädderblock.