Tjänster
Auditorium
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

Frukost gröt 5,00 € vardagarna 7.30-9.30 

 

Lunch på vardagarna: klockan 11.00-13.30

Lunch buffé 10,20€

Reception 8.00-15.00

Tel. 020 729 6712 
paaposti@fazer.fi

Kontaktuppgifter

Huvudposten

Mannerheiminaukio 1 B

00100 Helsinki

Anvisningar för att hitta till restaurangen:

Huvudentrén till restaurang Pääposti finns i Posthuset vid Mannerheimplatsen mittemot Kiasma. Ytterdörrarna finns i mitten av byggnaden. Till höger om ytterdörrarna finns en lunchrestaurang och till vänster konferensavdelningens reception. Välkommen!

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Unika förutsättningar, unikt läge

Restaurang Pääposti bjuder på läcker och högklassig catering för konferenser, fester och representationsevenemang i en underbar funkisbyggnad. Våra stiliga lokaler samt vår representationsbastu med utsikt över takåsarna i staden lämpar sig utmärkt för förhandlingar eller stämningsfulla kvällsbjudningar. Du kan lugnt låta oss ta hand om evenemanget – vår yrkeskunniga personal sköter på ett smidigt sätt om organiseringen av ditt evenemang från början till slut.

Vardagar dukar vi i vår restaurang upp en smaklig buffélunch för alla vänner av god mat. Våra ymniga lunchalternativ kompletteras av ett mångsidigt sallads- och brödsortiment från vilket du kan välja den portion du önskar. Det är lätt att hitta till oss, eftersom Huvudposten ligger i hjärtat av Helsingfors centrum i närheten av centralstationen och Kampens centrum. Välkommen!

Lokalerna

Huvudpostens eleganta festsal har ett glastak och rymmer 200–400 gäster. Den välutrustade konferensavdelningen omfattar mångsidiga rum för grupper med 4–75 personer. Det stora auditoriet lämpar sig utmärkt som seminarielokal för 75 deltagare.

Representationsbastuutrymmena på plan 10 med utsikt över Tölöviken är ett fantastiskt ställe för förhandlingar och gemytliga kvällsbjudningar. I det vackra relaxrummet kan man umgås och samtidigt avnjuta en bit god mat efter bastun.

I restaurang Pääpostis lokaler känner du historiens vingslag. Huvudpostens moderna konferenslokaler och utrustning garanterar ett lyckat evenemang för små och stora grupper.