Tjänster
Frukost & brunch
Auditorium
Bröllop
Café
Konferens
Lunch
Restaurang
Take Away
Kakor
Öppettider

På vardagarna 7:45-14:30 

Frukost 7:45-9:30
Lunch 11:00-13:00

Lunch buffé 10,10 €

Kontaktuppgifter

Kadetti

Hollantilaisentie 11

00330 Helsinki

040 566 2210
kadetti@fazer.fi

RSS Restaurangmenyer
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Fantastisk miljö, värdefull historia

I de underbara lokalerna på restaurang Kadetti i Munksnäs kan du avnjuta en läcker lunch, ordna företagsevenemang samt stämningsfulla familje- och bröllopsfester. Pensionatet som ritades av Eliel Saarinen blev färdigt 1918 varefter såväl kadetter, flygvapenofficerare som tjänstemän trivts i byggnaden.

Vårt stora auditorium och våra högklassiga konferenslokaler lämpar sig utmärkt för utbildningar, förhandlingar och företagsevenemang. Enligt era önskemål planerar och tillreder vår yrkeskunniga personal delikatesser för både vardag och fest. Vardagar serverar vi frukost och dukar upp en mångsidig lunch. Från oss kan ni också beställa högklassig catering som inkluderar bland annat tårtor, olika söta och salta bakverk samt menyer för familjefester. Välkommen!

Lokalerna

De modernt utrustade och flexibla konferensrummen samt det stora auditoriet för 100 deltagare lämpar sig för konferenser, seminarier och personalutbildningar. Den vackra restaurangsalen rymmer 120 matgäster, och det stämningsfulla tornkabinettet 30 gäster för att avnjuta en elegant middag och vackra vyer. Byggnaden som ritats av Eliel Saarinen i den vackra Munksnäsmiljön utgör en oförglömlig inramning för trädgårds-, bemärkelsedags- och familjefester.

Kadettis ståtliga miljö, moderna och flexibla konferensrum samt auditorium för 100 personer är som gjorda för en effektiv konferensdag.

Denna unika byggnad, inklusive detaljerna, som skapades av Saarinen lämpar sig perfekt för alla företagsevenemang och familjesammankomster.

Bufféer, gourmetmiddagar, temafester, cocktailpartyn eller sommarfester i trädgården i Munksnäs grönska förverkligas med tillförlitlig yrkeskunskap Fester och privata evenemang