Tjänster
Frukost
Auditorium
Café
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider
Måndag - fredag 08:30 - 14:00
Kontaktuppgifter

Kasarmi

Paraatikenttä 5

45100 Kouvola

kasarmiravintola@amica.fi

Puh. 020 729 6782

RSS Restaurangmenyer
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Varm husmanskost, idyll med rödtegel

Restaurang Kasarmi finns på Kasarminmäki i Kouvola, på ett 100 år gammalt garnisonsområde. Vardagar vid lunchtid tillreds läcker husmanskost på restaurang Kasarmi. I de tre lunchalternativen har man även tagit hänsyn till vegetariska dieter. Vårt rikliga salladsbord har alltid ett sortiment av olika sallader och rårivet. Lunchgästerna bjuds dessutom på ett sortiment av färskt bröd. Du kan välja att komplettera lunchen med en söt dessert.

Restaurang Kasarmi är öppen för alla, och studerande får lunch till studerandepris. Kvällar och veckoslut fungerar lokalen som beställningsrestaurang. Vi har också A-rättigheter.

Det är lätt att komma till det idylliska kasernområdet. Restaurang Kasarmi ligger i närheten av Kouvola centrum. Med kollektivtrafiken kommer man alldeles intill restaurangen. För dem som kommer med egen bil finns det gott om parkeringsplatser.

Lokalerna i vår restaurang lämpar sig utmärkt för såväl företagsevenemang som familjefester, och kan modifieras enligt temat för evenemanget.

I skuggan av kasernbyggnaden i rödtegel finns en restaurangsal för 200 personer för dagliga studerandemåltider samt beställningsrestaurangverksamhet. Utöver lunch ordnar vi buffé- och cocktailbjudningar även för större grupper. På restaurang Kasarmi kan man också reservera lokaler i olika storlekar för konferenser och fester. Auditoriet har 192 platser, föreläsningssalen 16 och kabinettet 24. Alla lokaler har internetanslutning.