Tjänster
Bröllop
Konferens
Lunch
Take Away
Öppettider

mån-fre 07.00-15.00

Kontaktuppgifter

Olvi Oluthalli

Luuniemenkatu 4

74100 Iisalmi

017 838 5232
olvi@amica.fi

RSS Restaurangmenyer
Skriva ut
{{lunchMenu.Title}}

Oförglömliga fester, minnesrika smaker

Vi skapar minnen och matupplevelser i den stämningsfulla Olvi Oluthalli i de grönskande sjölandskapen i Idensalmi. I våra unika lokaler kan ni ordna lyckade konferenser, personaldagar, kundevenemang samt glada företags- och familjefester. Högklassig seminarieservering, ett ledigt buffébord enligt era önskemål eller en elegant cocktailbjudning förverkligas på ett professionellt sätt enligt era önskemål.

Från vår restaurang kan ni också beställa cateringtjänster, till exempel smakliga festmåltider och -bakverk för era familjefester. Vardagar dukar vi upp ett mångsidigt och läckert lunchbord. Kom in och njut av de fantastiska smakerna!

Lokalerna

Vår stämningsfulla bryggerirestaurang, den separata Oluthalli och våra konferenskabinett lämpar sig för möten, företagsevenemang och glada familjefester.

I den stora Oluthalli finns det traditionella träbänkar för 300 gäster, och en cocktailbjudning kan ordnas för 700 gäster. Vår restaurangsal har kapacitet för 120 gäster och konferenskabinettet för 40 deltagare. På sommaren betjänas våra gäster även på den trivsamma uteserveringen där 80 kunder kan njuta av serveringen och det vackra sjölandskapet. I anslutning till Oluthalli finns det intressanta Olvi-museet och Olvifabrikerna i närheten av restaurangen.

I den trivsamma restaurangen, Oluthalli eller konferenskabinettet kan du ordna stora eller små fester, konferenser, företagsevenemang och -jippon.